Завършени проекти

/

ФЛОРА 1

Жилищна сграда „ФЛОРА 1“ е първият самостоятелно замислен и изпълнен проект на ДЕКАДА ЕООД. Умело комбинираща комфорта на малка бутикова сграда с 24 апартамента, собствен двор с паркоместа и контролиран достъп. Качествено изпълнение с материали от най-висок клас. Атрактивната локация на кв. Възраждане 3 и в частност ул. Катя Паскалева 4 гарантира успех на проекта. Основно изложение ЮГ. Въведена е в експлоатация м. ноември 2016 г. Без допълнителна такса за поддръжка.

/

ФЛОРА 2

„ФЛОРА 2“ е жилищна сграда отговаряща на засиленото търсене на двустайни и тристайни апартаменти в кв.Възраждане 3. Адреса на сградата е ул. ген. Васил Делов 38. Проекта е с 15 апартамента, собствен двор с паркоместа и контролиран достъп изпълнени с най-добрите материали на пазара и с традиционното за ДЕКАДА ООД високо качество. Основното изложение ЮГ тук носи както максимална осветеност през целия ден така и нескриваема панорама към града и езерото. Въведена е в експлоатация м. ноември 2018 г. Без допълнителна такса за поддръжка.

/

ФЛОРА 3

Съвременна и интересна сградата „ФЛОРА 3“ кореспондира архитектурно с предходните проекти на ДЕКАДА ЕООД. Изпълнена в духа на съвременните тенденции за постигане на уют и функционалност сградата разполага с 25 двустайни и тристайни апартаменти, собствен двор с паркоместа и контролиран достъп. Локацията кв. Възраждане 3, ул. Катя Пскалева 2 е място на което ДЕКАДА ЕООД е вече утвърден строител. Основно изложение ЮГ. С достъп от ул. Поп Димитър. Въвеждане в експлоатация м. март 2020 г. Без допълнителна такса за поддръжка.

© 2020 Декада ЕООД. All rights reserved | дизайн Инфоцентър Трявна